Coachning fr. 650 kr/h

Moderering fr. 1250 kr/h

Facilitering fr. 2500 kr/hWorkshops & kurser

Läs mer!

Från noll till tusen idéer

Här jobbar vi hands-on med idégenerering och idéutveckling utifrån era förutsättningar och önskemål. Under en halv till två dagar lär vi oss idégenerering och konceptualisering utifrån organisationens aktuella behov. Passar företag och organisationer som vill arbeta mer kreativt framåt och tänka vidare. Denna kurs ges endast i rumslig miljö och ej digitalt.

Kontakta mig för priser och mer info!

Från idé till sjösättning

Det här är en kurs som handlar om att lära sig skapa förutsättningar för att sjösätta redan befintliga idéer som kanske legat och puttrat ett tag. Till denna kurs kommer ni med en idé som vi jobbar vidare med så att den när kursen är slut är i rullning. Under vägen bekantar vi oss med olika verktyg samtidigt som vi arbetar praktiskt med er idé. Kursens ramverk sätter vi efter de behov som finns men en bra riktlinje är att tänka en kurs på 1-3 heldagar, med paus emellan.

Kontakta mig för priser och mer info!

Våra berättelser

I denna kurs arbetar vi med berättelser individuellt och/eller tillsammans inom organisationen. Vi tittar på individuella berättelser, gemensamma berättelser och gestaltade berättelser. Hålls kursen för företag tittar vi vidare på hur vi kommunicerar dessa berättelser internt och externt. Hålls kursen för andra typer av grupper kikar vi mer på hur vi kreativt förvaltar dessa berättelser och sätter dem i ett sammanhang. Denna workshop går därför även att få inom ramen för skapande skola!

Kontakta mig för priser och mer info!

Moderering

Som moderator och konferencier utgår jag från den inbjudna publiken när jag väljer frågor, tonalitet och framtoning. Jag värnar dialog före diskussion och om det är möjligt tar jag gärna in publiken i samtalet. En moderator ska få personen som står på scen att känna sig välkommen, respekterad och omtyckt. Då blir det oftast ett bra samtal oavsett ämne. Jag lyfter gärna in humor och leker med frågor i mitt modererande, utifrån ämnet och gästerna på scen. Vid större event är det självklart för mig att i förväg skriva ett manus som vi tillsammans känner oss nöjda med. Självklart leder jag även digitala konferenser.

Kontakta mig

Facilitering

I grunden handlar all facilitering om att designa och leda grupp-processer med en tydlig riktning och ett tydligt ramverk. Det kan handla om allt från att stödja interna utvecklingsprocesser till att säkra att årsmötet blir inkluderande och inspirerande. Jag initierar, stöttar och/eller hjälper er med facilitering oavsett om ni representerar en stor organisation eller driver en liten frigrupp. I en rumslig miljö eller digitalt. För organisationer inom konst- och kulturlivet ges alltid rabatt!

Kontakta mig